Politika privatnosti

Podaci koje prikupljamo

Pristup web stranici www.old-hills.com je besplatan i nije potrebna registracija. Svoje podatke ispunjavate tako da nas kontaktirate putem kontakt forme ili e-maila. Ove su informacije dostupne isključivo na www.old-hills.com u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva. Davanje Vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka nego što je stvarno potrebno za odgovor na vaš upit. Svi podaci koje prikupljamo koriste se u svrhu obavljanja dostave (ime, adresa, kontakt broj i email adresa).

Zaštita vaših osobnih podataka

Web stranica www.old-hills.com poštuje Vašu privatnost i obrađuje Vaše osobne podatke pošteno i zakonito. Vaše osobne podatke pohranjujemo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka i postupke kako bismo spriječili neovlašteni pristup osobnim podacima.

Prilikom plaćanja na našoj web trgovini koristite Stripe - napredni sustav za sigurno prihvaćanje platnih kartica putem interneta.

Stripe osigurava potpunu povjerljivost podataka vaše kartice od trenutka kada ih unesete u Stripe obrazac za plaćanje. Informacije o plaćanju se šifrirano prenose iz vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u dodir s potpunim informacijama o vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i zaposlenicima Stripe sustava. Izolirano središte samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čime se potpuno osigurava njihova sigurnost.

Stripe smatra sve prikupljene informacije bankovnom tajnom i postupa prema tome. Informacije se koriste isključivo u svrhu koju su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci potpuno su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim sigurnosnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci potrebni za obavljanje posla u skladu s propisanim zahtjevnim procedurama za internetsko plaćanje.

Kolačići

Web stranica www.old-hills.com koristi se tzv. kolačićima (cookies) kako bi korisniku pružila uslugu pune funkcionalnosti i najkvalitetnijeg sadržaja. Kolačići su skup podataka koje generira web poslužitelj i pohranjuje web preglednik na korisnikov disk u obliku male tekstualne datoteke. Neprestano nastojimo svojim korisnicima pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo, stoga valja napomenuti da naše web stranice rade optimalno samo ako su omogućeni kolačići. Kako bismo mogli koristiti kolačiće sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka i EU direktivama, potrebna nam je Vaša suglasnost. Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali vam neke njezine značajke neće biti dostupne.

Mjere zaštite

Web stranica www.old-hills.com koristi tehnološke i sigurnosne mjere, pravila i druge postupke za zaštitu osobnih podataka korisnika ove stranice od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Kako bismo osigurali povjerljivost korisničkih podataka stranice, koristimo industrijske standardne sigurnosne mjere, poput vatrozida i zaštite lozinkom. Međutim, korisnik mora biti siguran da je računalo koje koristi sigurno i zaštićeno od zlonamjernog softvera kao što je malware trojanski konj, računalni virusi i crvi. Korisnik web stranice je svjestan da bez odgovarajućih sigurnosnih mjera (primjerice, sigurne konfiguracije internetskog preglednika, ažuriranih antivirusnih programa, programa osobnog vatrozida, nekorištenja programa iz sumnjivih izvora) postoji rizik da podaci i lozinke korišteni za sprječavanje pristupa osobni podaci mogu biti otkriveni neovlaštenim trećim stranama.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke i organizacijske mjere kako bismo spriječili neovlašteno otkrivanje vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo nikada neće biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ove Politike privatnosti. U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.