Načini dostave

Naručene proizvode šaljemo putem dostavne službe GLS u obliku paketa u roku od 4 do 7 radnih dana od dana primitka narudžbe ili od datuma plaćanja. Iznimno, zbog nedostupnosti određenog proizvoda ili drugih nepredviđenih okolnosti, moguće je da dostava traje nešto duže od navedenog roka, o čemu će vas obavijestiti e-mailom.

Dostava se obračunava prema cjeniku dogovorenom s kurirskom službom u iznosu od 4€ za Hrvatsku.

Za sve narudžbe iznad 40,00 EUR / 301,38 kn sa PDVom. Tečaj konverzije : 1 EUR = 7,53450 kuna. poštarina je besplatna na području RH.


Ako kurirska služba promijeni cijenu dostave, prodavatelj će jasno navesti novu cijenu u web trgovini.

Cijene dostave su navedene s uračunatim PDV-om.

Nažalost, ne možemo utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu koje uzrokuje dostavna služba.

Ako Kupac nije na adresi dostave u trenutku dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.

Ako Kupac naruči robu i odbije je primiti, Old Hills zadržava pravo odbiti Kupcu iznos plaćen za kupovnu cijenu.

Ako Kupac koji nije primio robu ponovno naruči robu putem web trgovine www.old-hills.com, prodavatelj zadržava pravo odbiti daljnju obradu narudžbe, kao i pravo na naplatu.

Old Hills zadržava pravo da ne šalje narudžbe s netočnim/nepotpunim kontakt podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonskim kontaktom na koji nitko ne odgovara.