FAQ

Što je hladna destilacija?
Hladna destilacija je jedinstveni proces koji koristimo u našoj destileriji. Ovaj inovativni postupak omogućuje nam da pažljivo izdvojimo arome i okuse iz sirovina bez izlaganja visokim temperaturama. Rezultat je izuzetno glatko i aromatično piće koje će oduševiti vaša osjetila.

Kako se razlikuje hladna destilacija od tradicionalne destilacije?
Kod tradicionalne destilacije sirovine se zagrijavaju na visoke temperature kako bi se proizveo alkohol dok se hladna destilacija provodi na nižim temperaturama. Ovaj nježan postupak omogućuje zadržavanje suptilnih aroma koje bi se izgubile pri tradicionalnoj destilaciji.

Gdje nabavljate sirovine za proizvodnju?
Naše sirovine pažljivo biramo kako bismo osigurali najvišu kvalitetu naših proizvoda. Surađujemo s pouzdanim dobavljačima koji nam omogućavaju pristup najsvježijim botanicalsima i ostalim potrebnim sirovinama za izradu naših pića.

Koliko dugo traje proces hladne destilacije?
Briga o kvaliteti i pažljivo stvaranje svakog pića zahtijevaju svoje vrijeme. Proces hladne destilacije može trajati nekoliko dana ovisno o vrsti i složenosti proizvoda koji se proizvodi.

Imate li mogućnost personalizirane narudžbe?
Da, s veseljem ćemo vam pomoći stvoriti personalizirane narudžbe za posebne prigode i događaje. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim željama i potrebama te ćemo vam rado ponuditi prilagođeno rješenje.

Kako mogu posjetiti vašu destileriju?
Vaš posjet našoj destileriji je više nego dobrodošao! Molimo vas da nas kontaktirate unaprijed kako bismo se mogli pobrinuti za vaš dolazak.

Gdje mogu kupiti vaše proizvode?
Naša pića možete pronaći u odabranim trgovinama i restoranima diljem regije. Također nudimo i mogućnost online kupovine putem naše službene web stranice.

Kako mogu kontaktirati vašu službu za korisnike?
Za sva pitanja, upite ili podršku slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-mail adrese navedenih na našoj web stranici ili društvenim mrežama. Naša služba za korisnike će s oduševljenjem odgovoriti na vaše zahtjeve.

Imate li jamstvo zadovoljstva?
Vaše zadovoljstvo našim proizvodima je naša najveća nagrada. Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni našim pićima obratite nam se i rado ćemo riješiti vaše nedoumice ili vam ponuditi povrat novca.